Nagrada na DEFENSE TECHCONNECT INNOVATION SUMMIT AND EXPO 2022

sij 24, 2023

Ulazeći u svoju jedanaestu godinu, godišnji Defence TechConnect (DTC) Summit, koji se održava zajedno s jesenskom SBIR/STTR konferencijom o inovacijama i operativnim summitom o energetici i logistici (OE&L), okuplja obranu, privatnu industriju, saveznu agenciju i akademsko vodstvo kako bi ubrzali najsuvremenija tehnološka rješenja za vojsku i nacionalnu sigurnost. Ovogodišnja ključna područja fokusa uključuju, ali nisu ograničena na energiju, klimu, kibernetičku tehnologiju, bioobranu, svemir, naprednu proizvodnju i 5G.

DTC podržava imperative inovacija u Nacionalnoj obrambenoj strategiji (NDS) i Nacionalnoj sigurnosnoj strategiji (NSS) te je jedinstvena platforma za dopiranje do tisuća ljudi koji su usredotočeni na inovacije i tehnologiju za podršku nacionalnoj sigurnosti i DoD-u. Prošlogodišnji Summit o obrambenim inovacijama privukao je 2000+ sudionika i uključivao je 5 izazova za inovacije ATI Consortia Innovation Prize Challenges u ukupnom iznosu od preko 400 tisuća dolara, 200+ inovacija, 250+ izlagača i 4 događaja na istom mjestu.

Godišnji DTC jedna je od najposjećenijih konferencija o obrambenim inovacijama godine. Ponosni smo što smo jedno od izvornih središta inovacija koje podržava DOD i njegove misije.